top of page

Darksiders on on vrl:n alainen virtuaalitalli, joka aloitti toimintansa vuonna 2013, tarkemmin syyskuussa 26 päivä. Tallimme toimii siittolana ja hiukan myös oriasemana, mutta järjestämme myös kilpailuja ja kaikenlaisia tempauksia.

Darksiders sai alkunsa, kun ylläpidimme Inkan kanssa Archieta. Archien kuului olla siittola, joka kasvatti kaikerotuisia hevosia. Suomalainen puoliverinen ja shetlanninponi nousivat kuitenkin huomattavasti muiden rotujen joukosta ja päätimme jakaa tallin kahteen osaan. Darksiders on siis se toinen talli joka kasvattaa suomalaisia puoliverisiä. Inka otti shetlanninponitallin nimeksi Archie. Teemmekin tiivistä yhteistyötä archien kanssa.

Uutisia

21.10.2013 Talli ei ehtinyt valitettavasti kauaa edes pyöriä, kun tuli tiensä päähän. Valmennukset ja match show pidetään loppuun asti ja tulokset julkaistaan tällä viikolla. Vain Suprant Infiniti ja Death Eater Mer pysyvät Liinan omistuksessa ja lähtevät yksityistallille.

06.10.2013 Tallin ulkoasu ja sivut ovat nyt valmiit. Vielä pientä hiomista ja voimme aloittaa tallin toiminnan täysin.

05.10.2013 talliin syntyi tänään kaksi varsaa o. Heroman (Scatman x SQS She Is Sun) ja t. Pickpocket (SQS Summer Badory)

30.09.2013 Tänään Darkriders avaa ovensa. Hevosia alkaa jo virrata Archiesta. Tänään on lisätty Suprant Infiniti, Scatman ja Nonpareils ACE

Sisältö © Liina     VIRTUAALITALLI / SIM-GAME STABLE

bottom of page